La Federació Catalana d'Airsoft neix de la unió de diverses associacions catalanes dedicades a la pràctica i difusió de l'Airsoft, i té com a objectiu la unificació de criteris normatius i de seguretat, a més d'exercir la representació dels jugadors associats a les associacions membres de la Federació.

La Federació Catalana d'Airsoft està registrada com a Federació número 647/1 a la Direcció General de Dret i Entitats Jurídiques del Departament de Justícia de la Generalitat de Catalunya.

Mitjançant els seus reglaments, la Federació Catalana d'Airsoft promou la practica de jocs d'Airsoft de forma segura, responsable i respectuosa amb el Medi Ambient.

L'Airsoft és un joc d'estratègia i simulació. És una activitat lúdica i esportiva de caràcter competitiu o simplement recreatiu. Per a practicar-lo els jugadors fan servir marcadores que llencen boles fabricades amb materials biodegradables i compostables basats en el midó provinent de cereals i en la fècula no alimentaria, a menys de 3 Joules de potència.

La pràctica de l'Airsoft  no implica cap vinculació política, religiosa, excloent o il·lícita.

Federació Catalana d'Airsoft
G-65068553
federacio@airsoft.cat

Serveis
Normativa
Contacte
Noticies